Werk dichter bij huis

Zet je bedrijf op de kaart

Geplaatst op

Er zijn steeds meer mensen die de sprong wagen en een eigen bedrijf beginnen. Ze beginnen natuurlijk niet als een multinational, maar vaak heel gewoon als een startup in een woning of klein bedrijfspand. Er zijn dan verschillende dingen die je kunt doen om je bedrijf op de kaart te zetten. Lees in deze blog wat dat zoals kan zijn.

Offline en online zichtbaarheid 

Nadat je alle noodzakelijke zaken afgerond hebt om te kunnen starten, zoals bedrijfsplannen en noem het maar op, is het tijd om aan de zichtbaarheid van je bedrijf te werken. Denk bijvoorbeeld aan de offline en online zichtbaarheid. Misschien wil je de naamsbekendheid bij jou in de regio vergroten? Dat kan heel goed wanneer je adverteert in een regionale krant. Ook stadskranten zijn superhandig wat dat betreft. Daarnaast is het slim om op straat aan promotie te doen, bijvoorbeeld in het winkelcentrum van de stad of dorp. Sinds enkele jaren is ook de online zichtbaarheid belangrijk geworden voor veel bedrijven. Door contact op te nemen met een online marketing bureau kun je verschillende zaken als Google Mijn Bedrijf en de website van je bedrijf zo laten inrichten dat deze gemakkelijk gevonden worden door geïnteresseerde, potentiële klanten. 

Kleding bedrukken 

Om de aankleding van je bedrijf (of een promo op straat) een uniforme uitstraling te geven, is het belangrijk dat iedereen die meedoet herkenbare kleding draagt. Wanneer alle medewerkers in dezelfde hoodie of t-shirt werken, dan oogt dat als een eenheid. Dit komt dan een stuk georganiseerd over dan wanneer iedereen in uiteenlopende kleding werkt. 

Vetvrij papier bedrukken  

Op vetvrij papier bedrukken is een prima idee wanneer je een snackbar of een ander bedrijf dat handelt in vers bereid eten. Zo kun je gemakkelijk zaken als kip of broodjes verpakken. Op deze manier kunnen je klanten gemakkelijk gekochte gerechten meenemen. Dat smeert niet onderweg. Op deze manier kun je ook je logo en slogan op het papier laten drukken, Pollo palace. ‘De lekkerste kip haal je aan de Grote Markt.’ Of iets van dien aard. 

 

Gerelateerde berichten

DMS in de cloud: werk toe naar een hybride kantoor

Sinds de pandemie van een paar jaar geleden zijn we steeds meer thuis gaan werken. In eerste instantie was dat even wennen, want veel organisaties...

Lees meer

Honen, wat is dat voor een technisch proces?

Heb je weleens gehoord van honen in de context van bedrijfsmatige processen? We nemen het graag met je door in deze blog. Wat is honen? Honen is een...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden