Er zijn tal van studenten in Nederland die wel wat hulp kunnen gebruiken. 

Niet iedereen lukt het om direct alle lesstof in zich op te nemen, op zo’n manier dat de kennis hierover effectief op een tentamen toegepast kan worden. Dat is jammer en niet bevorderlijk voor je resultaten in vele gevallen. Daarom kan het goed zijn om contact op te nemen met de mensen die het allemaal al eens gehad hebben. Een studentenhulp is een optie. 

Alsa je zelf hulp wilt geven aan studenten, dan kun je contact opnemen met bijles rotterdam.. We nemen even wat zaken met je door.

Werken als studentenbegeleider vanuit huis

Je kunt zelf lekker aan de slag als studentenbegeleider vanuit huis. Dat houdt in dat je bijvoorbeeld helpt met de lesstof of dat je feedback geeft op een scriptie van iemand. Dit laatste is ook heel erg belangrijk. Omdat mensen die aan het schrijven zijn ook bijzonder in hun onderwerp kunnen zitten en misschien veel baat kunnen hebben bij een frisse blik op de structuur van hun scriptie en de inhoud. Het is voor de begeleider en de student interessant om eens te kletsen over het werk dat gedaan is. Zo kun je iemand helpen en daarnaast vanuit huis werken. Erg handig en leuk.

Wie kunnen er werken als studentenbegeleider?

Het is mogelijk om studenten begeleiding te geven. Je kunt dit doen als je zelf een vak hebt afgerond met minimaal een 7. We hebben het hier trouwens de hele tijd over studenten, maar je kunt ook scholieren van de middelbare school begeleiden bij een vak. 

Wanneer je werkt via studentvoorstudent.nl, dan kun je zelf bepalen welk uurtarief je rekent en wanneer je werkt. Het platform rekent voor de bemiddeling tussen jou en de student 15% van het uurtarief. 

Ben je geïnteresseerd in deze baan als begeleider, dan is het mogelijk om eens te kijken op studentvoorstudent.nl. Via deze site kun je gemakkelijk starten. 

Pin It on Pinterest