Er is altijd al een discussie geweest over het nut van werk/bedrijfskleding. Mensen willen graag de vrijheid hebben om hun eigen kleding en stijl te dragen. Echter heeft werkkleding dragen voor een bedrijf vele voordelen. Daarom blijft werkkleding iets om als bedrijf te overwegen. 

De voordelen van bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een zeer belangrijk aspect om rekening mee te houden als organisatie. Je wilt immers toch dat je medewerkers er professioneel bijlopen? De uitstraling van je bedrijf is het halve werk

  • Ten eerste, straalt de kleding vertrouwen uit. Mensen die bijvoorbeeld langs gaan bij huizen om iets te repareren dragen vaak werkkleding. Omdat dit vaak een vertrouwder gevoel uitstraalt. Daarnaast hebben de werknemers onderling een gevoel van verbondenheid. Dit kan zelfs leiden tot het dragen van werkkleding met trots.
  • Ook vergroot je je naamsbekendheid met werkkleding die je zelf bedrukt. Zo zien veel mensen je naam. Je werknemers werken dan als visitekaartjes. Zodra ze gezien worden wordt er een correlatie gemaakt met jou bedrijf. Ook zullen ze er wat meer aanspreekbaar uitzien. Omdat werkkleding dat vaak uitstraalt.

Het is dus erg handig om bedrijfskleding te dragen als team en bedrijf zijnde. Daarbij is het ook nog eens een keer zo, dat het erg leuk is om je eigen bedrijfskleding te ontwerpen en het door een bedrijfskleding drukbedrijf te laten maken. Zo kun je dus een bepaalde sfeer en beeld creëren van je bedrijf.

Belastingaftrekbaar

Wanneer je bedrijfskleding of werkkleding koopt is dit in bepaalde gevallen aftrekbaar van de belasting. Let wel op de regels van de Belastingdienst. Dit is niet in alle gevallen zo, maar toch een fijne extra als je toch al van plan was om werkkleding aan te schaffen.Tot slot zorgt het ook voor een gevoel van gelijkheid. Omdat iedereen hetzelfde draagt zal er ook geen sfeer van hiërarchie zijn. Wil je meer informatie over de verschillende moderne mogelijkheden met betrekking tot thuiswerken, dan is het slim om onze andere blogs ook nog even te lezen. 

Pin It on Pinterest