Werk dichter bij huis

Vanuit je huis snel een bedrijf oprichten

Geplaatst op

Het is mogelijk om zelf een bedrijf op te richten waarmee je de boer op kan en op deze manier dicht bij huis kunt werken. Je woning wordt dan deels bedrijfspand. Er zijn allerlei  manieren te bedenken hoe jij je woning zo kunt inrichten dat het een bedrijfspand wordt. Het is zelfs mogelijk om een deel van de kosten die je maakt voor de bedrijfsvoering terug te krijgen via de Belastingdienst. Dat zijn allemaal zaken waar je in kunt duiken. Wij willen het vandaag graag hebben over hoe je snel een bedrijf vanuit huis kunt oprichten. Wanneer je geen eenmanszaak wilt oprichten, dan is een bv een goede keuze. Wij gaan je een aantal voorbeelden noemen waarom het oprichten van een bv voordelig is. 

De verschillende voordelen van een bv

Als we kijken naar de verschillende voordelen van een bv, dan wordt het al snel duidelijk dat dit een rechtsvorm is die er vanuit gaat dat een bedrijf een bepaalde grootte heeft, bijvoorbeeld met personeel en meerdere afdelingen. Je kunt bijvoorbeeld nadenken over hoe je het bedrijf wilt inrichten. Heel anders dan met een eenmanszaak is de persoon van de eigenaar niet degene die samenvalt met bijvoorbeeld die van de directeur, je kunt dus de verschillende rollen heel goed scheiden. Dat laatste is een voorbeeld waar veel mensen door overtuigd raken om voor een bv te gaan. Daarbij is het ook zo, dat er verschillende belastingvoordelen zijn wanneer je een bv opgericht. Op https://www.oprichtenbv.nl

kunnen ze daar meer over vertellen. 

Is een bv een goede opstartvorm? 

Dat gaat natuurlijk erover dat je vanuit huis een bedrijf opstart. Dan zullen veel mensen denken dat het misschien slimmer is om te gaan voor een eenmanszaak. Wij denken dat een bv ook een prima beginpunt is, zeker als je plannen om te groeien gericht zijn op de korte termijn. Dus dat jij voor ogen hebt dat je niet 10 jaar gaat wachten totdat je bedrijf gaat uitbreiden. 

Het is natuurlijk ook mogelijk, dat je al in je vrije tijd naast een andere baan bezig was je bedrijf op te richten en dat nu de tijd gekomen is om dan werkelijk officieel te gaan. Dan heb je al het voorbereidende werk al gedaan en dan past een bv hartstikke goed bij de eerste stappen als officieel bedrijf. We zijn natuurlijk nog veel meer voordelen van een BV oprichten te noemen, we willen je graag verwijzen oprichtenbv.nl voor meer informatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden