Werk dichter bij huis

Thuiswerktips

Geplaatst op

Thuiswerken is een fenomeen waar iedereen mee te maken heeft gekregen sinds de coronamaatregelen. Of je het nu leuk vindt of niet, je zult eraan moeten geloven. In deze blogs vind je een aantal thuiswerktips voor wanneer je in Friesland woont, zo worden zonnepanelen in friesland onder andere aangehaald. Ook wordt er ingegaan op het belang van structuur en tijdsmanagement voor een optimale thuiswerkervaring. 

Blijf bij je schema en tijd

Maak een planning en houd je eraan, althans, meestal dan. Duidelijke richtlijnen voor wanneer je werkt en wanneer je stopt met werken helpen veel thuiswerkers om werk en privé in balans te houden. Dat gezegd hebbende, een van de beste voordelen van werken op afstand is de flexibiliteit, als de baan dat toelaat. Soms moet je je dag verlengen of vroeger beginnen om je aan te passen aan de tijdzone van iemand anders of je kinderen op te halen van sporten. Als dat het geval is, zorg er dan voor dat je vroeger dan normaal klaar bent of de volgende ochtend wat uitslaapt om het goed te maken. Je hebt tegenwoordig ook apps voor het automatisch bijhouden van je tijd. Hiermee kun je controleren of je je wel aan je schema houdt. Deze apps kunnen je ook helpen erachter te komen op welke momenten van de dag je het meest productief bent en op welke momenten je het laat afweten. Je kunt die informatie in je voordeel gebruiken door de uren af te schermen waarop je het moeilijkst werk gedaan krijgt. Als je bijvoorbeeld het meest productief bent tussen 9.30 en 11.30 uur, plan dan geen vergaderingen op dat tijdstip.

Energie besparen met zonnepanelen in Friesland

Als je veel thuis werkt, staat de hele dag je laptop aan en gebruik je dus gemiddeld meer stroom. Dit kun je compenseren met het laten plaatsen van zonnepanelen in Friesland. Ze zorgen ervoor dat je op den duur (denk aan een aantal jaren) je investering er uit hebt gehaald en er dus op vooruit gaat met zonnepanelen in Friesland.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden