Werk dichter bij huis

Makkelijk een werkplek maken met pallets

Geplaatst op

Een werkplek maken thuis en daar de pallet als basis voor nemen, is een manier om gemakkelijk en goedkoop meubels en werkbanken te kunnen realiseren. We nemen in deze blog enkele creatieve tips met je door zodat je ervan kunt profiteren. Er bestaan zoveel manieren waarop je je werkplek vorm kunt geven. Je kunt altijd wel een geweldig design vinden! Lees snel verder in deze blog en doe je voordeel ermee. 

Pallets als basis

Het is tegenwoordig erg in om pallets te gebruiken voor allerlei zaken in en buiten je woning. Zo zijn ze heel gemakkelijk te gebruiken om een tuinset van te maken. Daarmee bespaar je al snel honderden euro´s. Wat voor de tuin geldt is ook waarvoor de werkplek in huis. Door de coronacrisis moeten veel mensen thuis werken en dan is het wel fijn dat het thuiskantoor in orde is. Wil je dan veel geld uitgeven? Nee, juist niet. Dat kan ook heel mooi als je pallets gebruik. 

Hoe maak ik een werkplek met pallets? 

In principe is het heel gemakkelijk om een werkplek in te richten met meubels die gemaakt zijn van pallets. Op internet vind je allerlei bouwplannen die je kunt gebruiken om de meubels vorm te geven. In principe heb je een aantal pallets nodig en in vele gevallen kun je er dan ook bijvoorbeeld een werkblad bij aanschaffen. Dit laatste is dan geen pallet, maar de pallets bieden wel de dragende kracht. In vele gevallen hoef je de pallets niet eens aan elkaar te bevestigen. Zorg er altijd voor dat de pallets goed geschuurd zijn zodat je geen last krijgt van splinters. De pallets zijn te gebruiken in je thuiskantoor, zo kun je vele euro’s besparen die je vervolgens weer aan andere dingen uit kunt geven voor het kantoor of misschien wel voor andere zaken. Blijf onze blogs volgen. Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Stay creative!

Gerelateerde berichten

DMS in de cloud: werk toe naar een hybride kantoor

Sinds de pandemie van een paar jaar geleden zijn we steeds meer thuis gaan werken. In eerste instantie was dat even wennen, want veel organisaties...

Lees meer

Honen, wat is dat voor een technisch proces?

Heb je weleens gehoord van honen in de context van bedrijfsmatige processen? We nemen het graag met je door in deze blog. Wat is honen? Honen is een...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden