Werk dichter bij huis

Maak het thuiswerken leuker

Geplaatst op

Bijna iedereen die thuis kan werken zit ook daadwerkelijk thuis. Elke dag thuis aan de slag kan nogal vermoeiend en demotiverend werken. Hierdoor kun je mogelijk niet meer al je werk afkrijgen en schiet je er dus helemaal niets mee op. Zorg er dan voor dat je het thuiswerken leuk maakt voor jezelf.

Vrije tijd?

Zorg ervoor dat je genoeg tijd voor jezelf houdt. Begin aan iets leuks om in je vrije tijd bij te houden. Dit kan een hobby zijn, of je gaat lekker uitgebreid koken, of je gaat iets doen wat wellicht iets dichter bij je werk ligt, maar wel veel mensen kan gaan helpen. Je kunt gaan voor vrijwilligerswerk, maar ook kun je heel goedkoop en gemakkelijk een stichting oprichten. Wie wil er nu niet iets doen om de mensen om zich heen te helpen?

Een stichting oprichten?

Een stichting oprichten, waarschijnlijk heb je dat nog nooit gedaan, of wel? Als je niet weet wat je met deze tip aan moet, dan is het geen slecht idee om verder te lezen. Een stichting is eigenlijk een goed doel, in dit geval kun je dus je eigen goede doel beginnen, klinkt dat niet leuk? Door middel van een stichting oprichten kun je andere mensen helpen, met een stichting ga je namelijk geld verzamelen voor jouw gekozen doel en je doet het allemaal voor dit doel.

Waarom?

Waarom moet je nu een stichting oprichten? Dat is een goede vraag, aangezien je er vast niet eerder aan gedacht hebt. Je hebt vast wel een kleine voetbalclub bij je in de buurt die wat steun kan gebruiken? Misschien kun je een stichting oprichten voor het daklozencentrum bij je in de buurt met daklozen die wel wat steun kunnen gebruiken of wordt het nog persoonlijker en kies je als doel om geld op te halen voor een ziek iemand, of iemand waarmee iets heel ergs aan de hand is, of mensen die het geld en de steun gewoon goed kunnen gebruiken. Een betere vraag is: Waarom niet? Wie wil er nu niet iemand helpen die het nodig heeft, iedereen kent wel iemand.

Gerelateerde berichten

DMS in de cloud: werk toe naar een hybride kantoor

Sinds de pandemie van een paar jaar geleden zijn we steeds meer thuis gaan werken. In eerste instantie was dat even wennen, want veel organisaties...

Lees meer

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden