Als je helemaal weg bent van de unieke look van een grindvloer dan kun je deze ook vast en zeker in huis laten plaatsen. Net zoals andere gietvloeren kent de grindvloer veel voordelen.

Grindvloeren bestaan uit kleine grindkorrels die door de kuntsstof genaamd epoxy aan elkaar verbonden worden. De vloer wordt laag per laag gegoten. Met als uiteindelijke resultaat een heel stevige vloer die een moderne look geeft aan je interieur. 

Het leuke aan grindvloeren is dat ze je helemaal naar jouw wens kunt maken. Kies zo de korreldikte, kleur en verdere afwerking. Heb je liever een grijze vloer? Dan kun je een grijze kleur kiezen. Wanneer je meer een landelijke look in je huis wilt creëren kun je kiezen voor een bruine vloer. Niets is te gek!

Een grindvloer heeft geen naden, groeven of scheuren. Hierdoor is de vloer heel gemakkelijk in onderhoud en weet je zeker dat er zich nergens vuil kan opstapelen. De kleine korrels van de grindvloer houden de kleine stofdeeltjes vast. Op die manier vliegt er minder stof door de lucht en kunnen ze ook direct verwijderd worden. Door zijn unieke karakter laat de vloer geen water door en is hij ook brandwerend. Zo kun je deze vloer ook laten aanleggen in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. 

Waar grindvloeren om gekend zijn, is hun stevigheid. Dit heb je natuurlijk niet nodig in je woning, maar is toch altijd mooi meegenomen. Door de stevigheid van de vloer hoef je je geen zorgen te maken dat je vloer zijn kleur gaat verliezen of er krassen op gaan komen. 

Grindvloeren zien er allemaal anders uit omdat je de keuze hebt in korreldikte, kleur en verdere afwerking. Door deze verschillende afwerkingen heb je bijna altijd een uniek resultaat. Kom je er echt niet uit? Inspiratie grindvloer vind je hier. Voor een prachtig eindresultaat dat perfect bij je interieur past. Hierboven op blijft er zonder veel moeite je huis goed proper. 

Pin It on Pinterest