Werk dichter bij huis

Gedegen verpakking: producten komen veilig aan

Geplaatst op

Er zijn verschillende soorten verpakkingen die gebruikt worden in het logistieke proces. Om een goede verzending van producten te garanderen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan primaire, secundaire en tertiaire verpakking. We nemen de voordelen van deze verpakkingen met je door. Hierbij spelen houten kratten een rol. Je vindt ze bij vanleyenpackaging.nl.

Doel van de verpakkingen

Een goede verpakking is belangrijk voor het behoud van je product, het voorkomen van schade en het zorgen dat je producten veilig aan bij de klant aankomen. We nderscheiden een aantal verpakkingen:

  • Allereerst hebben we de primaire verpakking die rond de producten zit en ervoor zorgt dat bijvoorbeeld de bieten vervoert kunnen worden in handzame porties. De glazenpot is een belangrijk verpakkingsmateriaal.
  • Daarna hebben we de seculaire verpakking die ervoor zorgt dat de verpakkingen die we zojuist genoemd hebben, niet beschadigen tijdens het proces. We hebben het hier bijvoorbeeld over bubbeltjes plastic.
  • De tertiaire verpakking zorgt ervoor dat de hierboven genoemde verpakkingen niet beschadigen en dat de potten met bieten, om dit voorbeeld nog maar even te noemen, niet aan de wandel gaan tijdens het proces van logistiek. Hier spreken we over pallets en houten kratten.

Zo wordt het inzichtelijk hoe de verschillende verpakkingen zich tot elkaar verhouden.

Waar houten kratten nog meer voor gebruik kunnen worden?

Het is natuurlijk zodat houten kratten gebruikt kunnen worden in een industriële setting, maar ook wanneer je vanuit huis werkt, is het mogelijk om gebruik te maken van houten kratten, om daar verschillende producten in te doen en deze naar je klanten te brengen, want misschien ben je wel werkzaam in de thuisbezorgsector.

En laten we niet vergeten dat je met houten kratten echt heel leuk design kan maken, bijvoorbeeld een bijzettafeltje. Op internet vind je veel leuke voorbeelden hierover. Lees ook onze andere blogs, want daarin willen we graag inspireren met interessante tips en informatie. Geef altijd een creatieve draai aan wat we je te vertellen hebben.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden