Werk dichter bij huis

Een handig multifunctioneel outfit

Geplaatst op

Bij veterwinkel feetunique ga je echt heel veel leuke veters vinden die zowel in een casual of formele setting als kantoor het uitermate goed doen. We willen je natuurlijk het een en ander hierover vertellen in deze blog. Lees daarom snel verder en doe er je voordeel mee. Wil je overigens nog meer interessante blogs lezen, dan raden we je zeker aan om onze site goed in de gaten te houden. Er worden door ons met grote regelmaat blogs op geplaatst. Stay tuned. En lees snel mee over de kleding die lekker multifunctioneel is. 

Meer ruimte

Dit is nogal voor de hand liggend, maar het hebben van twee of zelfs vier kledingstukken maakt nogal verschil. Vooral als je in een stad als New York woont, waar ruimte kostbaar is en een stevig prijskaartje heeft. Dus met multifunctionele kledingstukken haal je het meeste uit een beperkte ruimte.

Op een lichte manier reizen

Een koffer van 50 kilo meeslepen op vakantie is niet ons idee van vakantie. Luchtvaartmaatschappijen rekenen ook gekke prijzen voor overbagage, dus licht kunnen reizen is altijd een goede optie. Of je nu snel op zakenreis gaat, een kort weekendje weg, of een langere vakantie, inpakken en reizen is een makkie met omkeerbare kleding omdat je een hele week aan outfits kunt inpakken met slechts een paar kledingstukken. Dat is een stuk minder kilo’s bagage.

Logeren 

Hoe vervelend is het wanneer je logeert je een heleboel spullen mee moet nemen! Als dit tijdens de werkweek is, dan is het helemaal vervelend. Multifunctionele kleding maakt het mogelijk om gewoon veel minder kleding mee te nemen. Er bestaan ook kledingstukken die je om kunt draaien. Ook handig. 

‘Life hacks’

Er zijn tal van zogenaamde, bij gebrek aan een beter woord, ‘life hacks’ voor je beschikbaar. Een van die hacks is het niet meer hoeven te strikken van je veters. Heb je daar een hekel aan? Dan kun prima speciale veters in je schoenen doen. Die zitten standaard gestrikt op hun plaats, maar zitten dan weer niet zo strak dat je met geen mogelijkheid je voeten in de schoenen kunt krijgen. Dus helemaal top. Verkrijgbaar bij feetuniqueveters.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kunt om beter dichterbij huis te kunnen werken en waarom het slimmer is.

Contactgegevens

Via info @ werkdichterbijhuis .nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden