In welke fase van je bedrijf je ook zit. Het is erg belangrijk om de juiste adviseurs om je heen te verzamelen. Dan kun je allerlei problemen voorkomen en het allemaal wat makkelijker maken. Bij https://hvk-stevens.com/ geven ze je graag advies over juridische, fiscale en financiĆ«le onderwerpen. Lees snel verder in deze blog over hoe je voordelig een startup kunt oprichten of een bedrijf uitbouwen. 

Startup beginnen

Wanneer je net begonnen bent met een startup dan is het goed om allerlei zaken te vermijden die in potentie problemen zouden kunnen veroorzaken. We denken bijvoorbeeld aan alle onnodige zaken die geld kosten, maar best gemist kunnen worden. Wat bijvoorbeeld te denken aan de abonnementen die veel beginnende bedrijven afsluiten, maar heel veel is er ook gratis online te vinden. We raden je dus ook af veel abonnementen te nemen. 

Het zakelijk interessant om met freelancers te werken. Je hoeft bijvoorbeeld geen premies te betalen. Wel is het goed om na enige tijd wellicht de freelancers een contract aan te bieden (tijdelijk) dat is goed voor de loyaliteit. 

Je bedrijf uitbouwen 

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je een bestaand bedrijf verder wilt uitbouwen. Dat kan heel goed in eerste instantie met freelancers. Daarna biedt je ze gewoon een contract aan. Het is ook heel goed om bijvoorbeeld een bv op te richten. Dat heeft allemaal voordelen. Zo betaal je bijvoorbeeld geen belasting over je inkomen, maar over de winst. Dat scheelt aanzienlijk. Daarbij is het ook mogelijk om aandelen uit te geven. Tevens kun je de verschillende rollen gemakkelijk scheiden, zoals algemeen directeur, eigenaar, ceo, et cetera. 

In welke fase je van je bedrijf ook zit. Het is mogelijk om gedegen advies te krijgen dat je verder kan helpen je bedrijf uit te bouwen of je klantenkring op een nog betere manieren te bedienen met je producten en/of diensten. Veel plezier met lezen op onze site, want je gaat er zeker nog meer interessante teksten vinden. 

Pin It on Pinterest